Prezentare Clinica - Despre Centrul Medical Maycor

Centrul Medical Mayron

Centrul
Medical
Maycor

isi propune sa va ofere un serviciu medical prompt si in acelasi timp un act medical de calitate.

Ne preocupa calitatea actului medical si punem accent pe:
– relatia medic-pacient;
– prevenirea si profilaxia bolilor;
– diagnosticarea si tratarea afectiunilor cu seriozitate, competenta si confidentialitate.

Intelegandu-va afectiunile si cauzele lor si avand un plan de actiune si tratament veti reusi mai usor sa va vindecati sau cel putin sa va ameliorati starea de sanatate.

Pentru a reusi, am cooptat in echipa noastra medici primari si specialisti, precum si cadre universitare cu o bogata experienta practica si clinica.

Toti medicii nostri sunt oameni pasionati si dedicati actului medical, multi dintre ei fiind implicati in programe de cercetare in spitalele in care activeaza. Pentru a putea pune la dispozitia dumneavoastra un serviciu profesionist am cooptat pentru fiecare investigatie – in special ecocardiografii si ecografii vasculare, medici foarte experimentati, care fac zilnic aceste investigatii.

Calitatea serviciilor oferite de noi se datoreaza atat personalului medical dedicat si instruit la standarde europene cat si dotarii de exceptie.

Dispunem de o dotare tehnica de ultima generatie care permite efectuarea unei palete largi de analize si investigatii medicale si pentru ca evaluarea sanatatii dumneavoastra sa se faca cu cat mai multa acuratete, am achizitionat echipamente performante pentru a pune la dispozitie medicilor instrumente eficiente de evaluare a afectiunilor.

Am incercat sa creem o atmosfera prietenoasa si relaxanta in clinica si ne-am organizat astfel incat sa nu pierdeti timp asteptand sa intrati la medic. Pentru ca niste adevarati parteneri vor incerca intotdeauna sa fie langa dumneavoastra si sa va faca sa va simtiti confortabil.